Toimintaperiaate
Edut
Asentaminen
Hoito
Tekniset tiedot
Hinnasto
Yhteystiedot
Alkuun

 

   

Asentaminen helppoa ja nopeaa

INCINOLETin mukana tulee perusasennuspaketti sisältäen poistoilmaputken ja
yhden 90 asteen kulman sekä 200 kpl jätepusseja.

1. Aseta kakkala valitsemaasi paikkaan ja asenna poistoilmaputki seinän tai katon läpi.
2. Poistoilmaputken yläpään on noustava vähintään 50 cm katon reunan yläpuolelle. Syynä tuulen aiheuttama patopaine jos putken yläpää jää räystään alapuolelle. Toinen vaihtoehto on että vie putki suoraan toiletin takaa ulos ja asenna putken päähän muovinen jousikuormitteeton (toimituksen mukana) läppäventtiili joka estää ulkoilman tulon sisäänpäin.
3. POISTOILMAPUTKEN YLÄPÄÄHÄN ei saa laittaa mitään ilmanvirtausta estävää "hattua" koska silloin ilmankierto hidastuu ja seurauksena epätäydellinen palaminen.
4. HUOM! Kakkalalle oltava oma sulake ja vikavirtasuoja, min. 30 mA. Johtolinjassa ei saa olla mitään muita laitteita. 5. Kytke pistotulppa normaaliin maadoitettuun pistorasiaan. 1800W malli 10 ampeerin ja 3500W 16 ampeerin sulakkeelle.
6. Kiinnitä jätepussiteline seinään.
7. Kakkala puhaltaa ilmaa ulos poistoilmaputkensa kautta n. 100m3 / tunnissa joten on huolehdittava siitä että kakkalan asennustilaan saadaan riittävästi korvausilmaa.
8. Korvausilma-aukon minimi koko on 125 mm ja aukko on parasta varustaa suljettavalla tuuletusventtiilillä jolla estetään kylmän ilman tulo huoneeseen silloin kun kakkala ei ole käynnissä.
9. Korvausilma-aukon tulee sijaita lattianrajassa mahdollisimman lähellä kakkalaa.
10. HUOM! Jos kakkalan poistoilma johdetaan vanhaan tiilihormiin niin hormin sisään sujutettava joko 110mm muoviputki tai ruostumaton teräsputki koska kakkalan poistoilmassa on runsaasti kosteutta josta johtuen tiilipiippu rapautuu nopeasti pilalle.
HUOM! älä asenna kakkalaa esim. maton tai muun herkästi syttyvän materiaalin päälle. Vene-, auto-, työmaakoppimallissa kiinnitä kakkala kiinnityslevyllä lattiaan.
 


POISTOILMAPUTKEN ASENNUSVAIHTOEHDOT:
 

Jätä kakkala oikealta sivultaan 15-20 cm päähän seinästä jotta poljinta
on helppo käyttää.
 

Huom! Lattian rajassa kakkalan lähellä oltava halkaisijaltaan vähintään 125 mm aukko korvausilmalle!